BLOGIARKISTO

Kuukauden kuriositeetit

07.03.2021

Viime vuonna 2020 radio-ohjelmaamme (radioverkko.fi) lisättiin uusi vakiopalsta nimeltään Kuukauden Kuriositeetti. Osiossa esitellään joku 80-luvun erikoisempi tekele. 

Helmikuussa 2021 KK:n KK oli The Art Of Noisen versio James Bond -teemasta. Tuotantoyhtiö pyysi Art Of Noisea versioimaan ikiklassikon uuden Licence To Kill -leffan soundtrackille. Siihen se ei kuitenkaan päätynyt syystä taikka toisesta. Kyseinen versio julkaistiin vain AON:n Below The Waste -cd-levyllä bonusraitana ja sekin vain brittipainoksessa. 

Tammikuussa 2021 Kuriositeettina soitimme Paul Hardcastlen The Wizard -tekeleen. Alunperin se oli uudistuneen Top Of The Pops -ohjelman tunnusmusiikki, mutta päätyi pian omaksi singlejulkaisuksi. 

Joulukuun ohjelmassa palattiin Dallas-sarjaan. Tai yhteen sen näyttelijään eli Charlene Tiltoniin (hän esitti sarjassa Lucy Ewingiä). Puhtaasti kaupalliseksi menestykseksi aiottu C’est La Vie oli ihan pieni hitti keski- ja etelä-Euroopassa. 

Stock-Aitken-Waterman -talliin sijoittunut Blue Mercedes -kaksikko sai kunnian olla kuriositeettina marraskuisessa ohjelmassamme. I Want To be Your Property ja itse Blue Mercedes jäi suurimmalle yleisölle tunnistamattomaksi tähdenlennoksi.

Projekti nimeltään MARRS tunnetaan vain yhdestä maailman luokan hitistään. Singlen ja maksin kääntöpuolelta löytyy mielenkiintoinen Anitina (first time I see dhe dance), joka sai olla kuukauden kuriositettii lokakuussa 2020. 

Syyskuussa radio-ohjelmassa soi Simple Minds’n tulkinta Princen Sign O’ The Times -biiistä. Tästä kappaleesta alkoi radioshowmme uudet vakio-osuudet Kuukauden Kuriositeetti ja Coveria ei jätetä. Merkkiteos siis tälläkin saralla. 

Pikkutakkipakko
Kun Michael Jackson Beatlesin osti
Kasari Klässiks