BLOGIARKISTO

Vuoden albumi: Direction of the Heart

16.12.2022
xPropaganda

Kasari Klässiks on valinnut vuoden albumin joltain 80-luvulla vaikuttaneelta artistilta - jos siihen on perusteita. Nyt taas on.

Simple Minds julkaisi uuden älpynsä lokakuussa nimeltään Direction of the Heart ja sen ennakkotilasin oitis; deluxena. Tein hyvän ostoksen. Parin maistiaisen, eli Vision Thing ja First You Jump -irroitukset tulevalta älpyltä vakuuttivat minut  - suuren ja ainaisen Simple-fanin.

Miksi se on KasariKlässiks’n Vuoden Levy? No puhtaasti siksi, että Simple Minds kuulostaa itseltään. Sellaiselta kuin aina ennenkin ja livenäkin toimii. Kaikki piisit ovat ”oikeita” Simple-biisejä. Biisissä ”Human traffic” vierasäänenä on Sparks’in Russell Mael!

Vaikka DIRECTION > of > the > HEART on lyhyenläntä älpy, niin siitä huolimatta se on SIMPLE MINDS -lp. Juur sellainen kuin toivoin. Sisältää Charlien kitaraa, Jim Kerr’n ihanaa ääntä ja huikeita soundeja.

Jim Kerr:

- How to make a feel-good “Electro-rock” record, during the very worst of times? Direction Of The Heart is the result of that challenge. Who would have thought we’d have so much fun creating it? 

Ritari Ässän Datsun
Kikkakolmonen varmisti jouluhitin
Kasari Klässiks