BLOGIARKISTO

Vuoden albumit

11.12.2017

KasariKlässiks nostaa vuosittain jonkun pitkäsoittojulkaisun vuoden merkkiteokseksi. Kriteerinä valinnalle on, että kyseessä on jonkun 80-luvulla vaikuttaneen yhtyeen tai artistin uusin tuotanto.

2019

Bananarama - In Stereo 

Banana-laulajat ovat pärjänneet kovassa musiikkimaailmassa lähes 40 vuotta. Tänä vuonna Bananarama julkaisi sen verran hyvän albumin, että se on KasariKlässikin mielestä Vuoden Levy.

In Stereo -levyn parhaat
Stuff Like That
Intoxicated
Looking for Someone
Got to Get Away

KK-arvosana: Kahdeksan ja puoli 

2017

Gary Numan - Savage (Songs from a Broken World)

Gary palasi uusimmallä älppärillään takaisin omalle paikalleen. Nyt amerikkalaisoituneen New Wave -käivärän Savage sai syystäkin innostuneet vastaanoton faneilta ja kriitikoilta. Älppärin materiaali ei todellakaan ole radioystävällistä kuunneltavaa - johtuen sanomastaankin toki. Mad Max -aikaan sijoittuva pitkäsoitto on huolissaan ympäristömme tilasta ja maailman aavikoitumisesta. Pitkäsoitto on julkaistu lisäksi seuraavissa fyysisissä muodoissa: cd, deluxe-cd, kuvavinyylinä ja c-kasettina.

KK-arvosana: Yhdeksän

2016

ABC - The Lexicon Of Love II

Uhkarohkea. Hienon tarinan jatko-osa. Vaikka LOL2 ei yllä edeltäjänsä tasolle, se on silti hieno osoitus, että vielä nykyään osataan ja uskalletaan tehdä sävellettyjä popkappaleita.

KK-arvosana: Ysimiikka

2015

New Order - Music Complete

Yhtye kuin silloin ennen. Ilman Peter Hookia saatiin aikaan vanhalta New Orderilta kuulostava älppäri.

KK-arvosana: Ysipuol

 

Biisin takaa: Sweet Dreams (are made of this)
Äläpäs (unoha minua)
Kasari Klässiks