Seuraava ohjelma lähetetään SUNNUNTAINA 9.6. klo 17 – 21

Tiedätkö sinä miten Kylie ja Jason päätyivät laulajiksi?

Kasari Klässiks tietää.

Katso vastaus.

Kinmo and Jussi proudly present

KASARI KLÄSSIKS - RADIOSHOW

Special DJ-versions only!

MAXImaalista potkua

Erikoisohjelma polkaistiin nettiradiossa käyntiin syksyllä 2014. Show on sen jälkeen kerännyt innokkaan kasarihenkisten kuulijoiden kannattajajoukon, joka kasvaa yhä. Ohjelmaa ajetaan tällä hetkellä kerran kuussa osana Radioverkko.fi:n tarjontaa. Esityspäivä on (yleensä) sunnuntai-ilta ja shown kesto n. neljä (4) tuntia. WhatsApp-numero lähetyksen aikana 041 576 1209.

Kaupallisista retroradioista Kasari Klässiks erottuu edukseen rohkeudellaan. Biisilistamme ei sisällä pelkkiä varman päälle valittuja, aikakauden kliseisiä itsestäänselvyyksiä. Kantava ideamme on tarjota kuulijoille tavalla tai toisella normista poikkeavia versioita tunnetuista ja vähemmän tunnetuista hiteistä; mm. alkuperäisiä maxeja, instrumentaaleja, extended- ja danceversioita, albumiraitoja, remixejä sekä livetallenteita. Paljon juuri sitä kamaa mitä aikalaiset aikoinaan saivat kuunnella ainoastaan discojen tanssilattioilla.

Vierailuja myös 70- ja 90-luvuille

Nimestään huolimatta Kasari Klässiksin tarjonta venyy myös 70-luvun puolelle ajanjaksoon, jolloin otettiin mm. kasarisyntikan ensimmäiset askeleet. Mahtuupa silloin tällöin mukaan jokunen glamrock-vetokin. Toisella laidalla ajanjakso laajenee tarvittaessa 90-luvun alkupuolelle aikaan ennen technon valtakautta.

Eniten soitamme tanssittavaa poppia, discoa ja rockia, mutta toki sekaan mahtuu myös mm. soulia, funkyä, reggaeta ja heavympääkin biittiä. Kaikki tarjonta on ulkomaista - suomalaista musiikkia emme ole listoillemme ottaneet.

Tasaisin väliajoin pidämme teemailtoja, aiheina esim. elokuvamusiikki, Stock-Aitken-Waterman, musta tanssimusiikki, rock, jenkkihitit jne.

Ohjelma tuotetaan Tampereella ja lähetys tapahtuu nettistream-periaatteella.

SEURAAVAT LÄHETYKSET 

Sunnuntai 09.06. klo 17 – 21
Sunnuntai 21.07. klo 17 – 21

Ei pelkkä jukeboxi

Kasari Klässiks -radio-ohjelma on juonnettu show. Tarjoilemme myös artisteihin liittyvää taustatietoa sekä uutisia heidän nykyisistä edesottamuksistaan. Silloin tällöin nautiskelemme vanhojen tähtien uudemmastakin tuotannosta.

Tiskijukkina häärivät aihepiiriin intohimoisesti hurahtaneet alan harrastajat Jussi ja Kinmo, joilta löytyy 60-luvulla syntyneinä vahvaa omaakin tietoa ja kokemusta lajin parista.

Jussin erikoisalaa ovat elokuvahitit ja discomusiikin pintaa syvemmälle pureutuva historia. New Wave- ja indie-osaston erikoisasiantuntija Kinmo puolestaan hallitsee mm. aikakauteen liittyvän tilastotiedon ja - joskus raadollisenkin - musiikkiteollisuuden lainalaisuudet.

Miehet ylläpitävät myös Kasari Klässiks -nimistä Facebook-ryhmää ja Twitteriä sekä tuottaneet mm. lehtiartikkeleita kasarimusiikista, aikakauden artisteista ja heidän taustoistaan.

Kuvassa Kinmo ja Jussi Tampereen Metso-kirjastossa diskoluennon jälkeen toukokuussa -22. 

Jätä palautetta / ota yhteyttä juontajiin

Kasari Klässiks